Badkamer toepassing

U hoeft geen concessies te doen wanneer u uw badkamer een echte designerafwerking wilt geven. Wij hebben een fantastisch assortiment van jaloezieën, shades en schermen, van klassiek tot modern. Alle producten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse condensvorming en vochtigheid van badkamers (en keukens)… hoe goed geventileerd die ook zijn.

Vraag uw plaatselijke Luxaflex® showroom welke jaloezieën of shades het meest geschikt zijn voor uw badkamer.

Horizontale Jaloezieën in de badkamer


DustBlock®; de perfecte keuze voor uw badkamer

Een normale stof kan snel schade ondervinden van de condensatie en de vochtigheid in een badkamer. Daarom raden wij aan om de stoffen te behandelen met DustBlock®, een speciale formule die de stoffen antistatisch en vocht- en vuilafstotend maakt. Zo kunt u al uw shades en jaloezieën eenvoudiger reinigen en langer in optimale conditie houden.

DustBlock® is verkrijkbaar met

Plissé Shades

Decoratief voor elke raamvorm

Reguleer het licht en kies voor privacy met Top-Down/Bottom-Up

Privacy is ontzettend belangrijk om van uw badkamer een plek te maken waar u echt tot rust komt. Onze unieke “Top-Down/Bottom-Up”-optie geeft u alle vrijheid die u kunt wensen om de juiste mate van privacy te creëren. Open uw shades vanaf de bovenkant, de onderkant, of ergens daartussenin en reguleer het licht met schitterende eenvoud.

"Top-Down/Bottom-Up is verkrijgbaar met

Horizontale Jaloezieën

Een designklassieker die licht en privacy regelt

Energie besparen in de badkamer

Een badkamerraam verschilt niet van een ander raam… u kunt ook in de badkamer tot 50% van de warmte verliezen. Overweeg energiebesparende Duette® Shades, die het warmteverlies beperken met een uniek ontwerp dat u frisse verkoeling biedt in de zomer en heerlijke warmte in de winter. Ze zijn ook nog eens bestand tegen water en vochtige lucht.

Vraag uw plaatselijke Luxaflex® showroom om een demonstratie van alle unieke eigenschappen


Wentholt

Bezoekadres:

Hengelder 28

6902 PA Zevenaar

Postadres:

Hengelder 28

6902 PA Zevenaar

Tel. +31 6 51526779

E-mail info@wentholtwonen.nl

Onze showroom is open:

Dinsdag 10:00 - 17:30

Woensdag 10:00 - 17:30

Donderdag 10:00 - 17:30

Vrijdag 10:00 - 20:00

Zaterdag 10:00 - 16:00