Kamerverduisterend

Normale of totale kamer verduistering?

Er zijn allerlei redenen waarom u verduisterende jaloezieën kunt overwegen. Mogelijk slaapt u beter als het goed donker is (vooral tijdens de zomermaanden). Of misschien schijnt de zon door uw raam, waardoor u een weerspiegeling ziet op uw tv-scherm. Om u hierbij te helpen heeft Luxaflex® een prachtig assortiment van kamerverduisterende stoffen voor uw huis ontwikkeld.

Verkrijgbaar met

Duette® Shades

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Roman Shades

Decoratieve stoffen, op maat gemaakt

Rolgordijnen

Eindeloos kiezen met een eigen accent

Verticale Jaloezieën

Elegante eenvoud voor grote ramen

Plissé Shades

Wij helpen u de kamer van uw wensen te creëren

Al onze producten bieden een geweldige lichtregulering. Maar terwijl sommige stoffen het zonlicht zachtjes filteren, blokkeren onze semi-transparante en ondoorschijnende stoffen het zonlicht effectief… U kunt precies bepalen hoe veel of hoe weinig licht u binnenlaat om te zorgen voor de gewenste sfeer.

Meer mogelijkheden voor lichtregulering

De Luxaflex® producten kunnen de lichtinval prachtig reguleren en met het slimme bedieningssysteem kunt u het licht direct aanpassen. Onze innovatieve koordloze en elektrische tilsystemen zijn veiliger en bieden een hoger gebruiksgemak. Kijk hoe onze innovatieve bedieningssystemen in de praktijk werken.

Speciaal voor u op maat gemaakt

Er zijn tal van stijlvolle manieren om uw kamer te verduisteren, van stoffen tot aan zwaardere bekledingen. Bekijk de opties bij uw plaatselijke Luxaflex® showroom, waar onze deskundigen u laten zien welke producten het best bij uw raam en uw huis passen.

Vivante Helmink Wonen

Bezoekadres:

Zutphenseweg 24

7251 DK Vorden

Postadres:

Zutphenseweg 24

7251 DK Vorden

Tel. +31 575-551514

E-mail info@helminkwonen.nl

Onze showroom is open:

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 20:00

Zaterdag 09:00 - 17:00