Dakraamproducten

Volledige lichtregulering, slimme warmtecontrole

De plaatsing van een dakraam (of zolderraam) kan een fantastische manier zijn om een kamer lichter te maken en een meer open, ruimtelijk gevoel te creëren.

Direct inkomend zonlicht kan echter veel schittering veroorzaken en zorgen voor onaangename hitte. Precies op deze punten kan een Luxaflex® dakraamrolgordijn het verschil maken voor uw wooncomfort.

Droom zacht!
Schijnt de zon ‘s ochtends door uw nieuwe dakraam in uw zolderkamer? Kies een stijlvolle verduisterende stof uit en geniet van een welverdiende nachtrust.

Verkrijgbaar met

Geniet van licht – controleer de warmte
Dakramen zijn een integraal deel van een serre. Wanneer u een serre heeft, weet u hoe die de warmte in de zomer vasthoudt en in de winter laat ontsnappen. Het antwoord is eenvoudig: kies voor stijlvolle, energie-efficiënte Duette® Shades voor een fantastische klimaatbeheersing het hele jaar door en voor de juiste mate van privacy.

Makkelijke opties voor moeilijk bereikbare dakramen
Vraagt u zich af hoe je een hoog, moeilijk bereikbaar dakraam opent en sluit? Dat kan snel en eenvoudig met een stang of elektrisch.

Met gevoel voor stijl
Onze dakraamproducten zijn leverbaar in vrijwel alle kleuren Rolgordijnen, Plissé en Duette® Shades en Horizontale Jaloezieën.

Op maat gemaakt
Al onze producten worden deskundig op maat gemaakt en professioneel geïnstalleerd. Zo weet u altijd dat alles perfect past. Informeer bij uw plaatselijke Luxaflex® showroom, waar u deskundig advies krijgt over het juiste product voor uw dakraam.