Het verhaal van Decokay Elenbaas-Noom Vlissingen

Wij leveren vanuit Amersfoort licht- en zonwering op maat. Aan zowel zakelijke klanten als particulieren bieden wij een totaalproduct inclusief montage, reparatie en onderhoud. U bent bij ons in Amersfoort aan het juiste adres voor binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, parasols, horren, home motion, zon- en windautomaten, alarmsystemen, reparatie en onderhoud.

Er komt eindelijk een eind aan het zoeken van de juiste verf, behang, gordijnen, raamdecoratie, vloeren, shutters, garagedeuren, schuifdeurkasten, overkappingen, buitenzonwering, horren, screens, rolluiken enz. Bouwmarkt in, bouwmarkt uit… telkens met mooie kleurkaartjes, ideeën, voorbeelden maar dan toch niet weten wat mooi is, niet geadviseerd door vakmensen! Kortom bij Elenbaas Noom weten we wat mooi is op de muur aan het raam of op de vloer. Advies op maat. Aan de hand van uw meegebrachte tekeningen en ideeën bekijken we samen welke kleuren, stoffen en materialen het beste in uw huis zullen passen. Wat er ook niet vergeten mag worden is dat we in elke productgroep vakspecialist zijn. Kwaliteit staat echter altijd voorop. Bij ons vind je alleen A-merken en de klant krijgt deskundig advies. Zeker de moeite waard om langs te komen in onze winkels.

Wonnink Zonwering BV is opgericht in 1969, in 1997 werd het overgenomen door Ries en Yvonne de Jong. Inmiddels is het uitgegroeid van 6 personeelsleden in 1969 naar 18 monteurs en 15 binnendienstmedewerkers in 2013. Het bedrijf bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bij de zakelijke markt gaat het vooral om kantoren, zorginstellingen, scholen, tankstations, gevangenissen, banken, verenigingen van eigenaren, enzovoort.

In onze showroom
Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, kunt u terecht in onze uitgebreide showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden. Blader onze brochures en designboeken door, voel het stalenmateriaal uit ons complete aanbod van kleuren en opties en bekijk kamers op ware grootte waar de producten worden getoond. Deze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Wonnink Zonwering BV streeft naar optimale isolatie van elke opening in de gevel. De focus op dit moment ligt op duurzaamheid en de besturing van licht- en zonwering via bijvoorbeeld de iPhone. Wij willen innovatief bezig zijn door uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan duurzaam ondernemen. Alle medewerkers van Wonnink werken dagelijks samen om een goede bedrijfsvoering te creëren en in stand te houden. Een goede werksfeer, veiligheid en continuïteit hebben hierbij de hoogste prioriteit. Ons bedrijf is dan ook VCA-gecertificeerd.


Decokay Elenbaas-Noom Vlissingen

Bezoekadres:

Gildeweg 15-17

4383NH Vlissingen

Postadres:

Gildeweg 15-17

4383NH Vlissingen

Tel. +31 11-8441904

E-mail info@elenbaasnoom.nl

Onze showroom is open:

Maandag 13:00-17:30

Dinsdag 09:00-17:30

Woensdag 09:00-17:30

Donderdag 09:00-17:30

Vrijdag 09:00-17:30

Zaterdag 09:00-16:00

Zondag gesloten