Kinderkamer toepassing

Jaloezieën zijn veilig, praktisch en leuk, en bieden kinder- en tienerkamers tal van voordelen: heldere kleuren, grappige ontwerpen en een keur aan nuttige functies, zoals lichtregulering en privacy. In de eerste plaats gaat veiligheid boven alles wanneer u het juiste product voor uw huis uitkiest.

Download hier onze kindveiligheid brochure of bezoek uw plaatselijke Luxaflex® showroom voor deskundig advies over de juiste producten voor uw huis.

Kan meer licht in de ochtend het slaappatroon van uw kinderen beïnvloeden?

Meer licht in de ochtend kan het regelmatige slaappatroon verstoren: u kunt ongewenst vroeg wakker worden. Door lichtere nachten kunnen kinderen en baby’s rusteloos raken. We weten allemaal dat ze niet naar bed willen als het buiten nog zo licht is! Wanneer u wilt dat uw kind rond bedtijd meteen gaat slapen, dan zijn de Luxaflex® jaloezieën met kamerverduisterende stoffen de perfecte keuze.

Warm en knus, of liever lekker fris?

Onze Luxaflex® Duette® Shades zorgen ervoor dat uw kind rustiger slaapt, zodat het hele gezin met een natuurlijk fris gevoel wakker wordt. Daarnaast is de unieke honingraatconstructie ontworpen om uw slaapkamers (en huis) ‘s winters lekker warm te houden en prettig koel in de zomer… en het hele haar door veilig.

Zo stil als een muis

De Duette® Shades maken uw slaapkamer ook stiller en rustiger: ze absorberen tot wel 45% van het geluid van de rumoerige buitenwereld… zo helpen ze iedereen aan een goede nachtrust. Bekijk de bijzondere Duette® Shades-collectie in uw plaatselijke Luxaflex® showroom

Kleur mijn kamer vrolijk

Krachtige, gedurfde, vrolijke kleuren… levendige, felle patronen… Met rolgordijnen kunnen uw kinderen iets kiezen wat helemaal bij hen past. Ontworpen met oog voor veiligheid. Van peuter tot tiener: Luxaflex® Designer Roller Blinds zijn de ideale optie voor de slaapkamer.

Breng uw stijl tot uitdrukking

Met honderden prachtige kleuren en ontwerpen brengt onze Expressions collectie uw creatieve stijl tot uitdrukking met romantische bloemenmotieven, spannende en eigentijdse graphics, stijlvolle randen en levendige ontwerpen voor kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk het hele assortiment in uw plaatselijke Luxaflex® showroom.

Innovatieve LiteRise®

Ons innovatieve LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: trek de jaloezie omhoog of omlaag om de positie te veranderen. De jaloezie blijft in positie op de plek waar u loslaat. Omdat koorden ontbreken is de jaloezie ook simpelweg veiliger.

Elektrische bediening

Voor de ultieme veiligheid en het ultieme gemak verplaatst ons elektrische systeem uw shades automatisch in de juiste positie op het juiste moment van de dag… zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Berg&Berg Noordwijk B.V.

Bezoekadres:

Lindenplein 7

2201 JH Noordwijk

Postadres:

Lindenplein 7

2201 JH Noordwijk

Tel. +31 71-3616731

E-mail noordwijk@bergenberg.nl

Onze showroom is open:

Dinsdag 09:00- 17:30

Woensdag 09:00- 17:30

Donderdag 09:00- 21:00

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:30- 17:00